NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

Mengapa Nunuk Ragang?

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Mengapa Nunuk Ragang? on Fri Feb 27, 2009 7:46 am

Borneo

Borneo
NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Mungkin ramai pelawat dan ahli NRF yang tertanya-tanya mengapa pihak NRF memilih NRF sebagai nama forum ini. Nama forum ini sebenarnya tidak berkaitan dengan mana-mana parti politik yang ditubuhkan di Sabah ini dan juga mana-mana organisasi yang telah ditubuhkan.

Ianya semata-mata satu komuniti forum yang mengumpul kaum Kadazandusun di negeri Sabah ini untuk membincangkan dan bertukar-tukar pendapat secara sihat dan membina dan tidak berunsur hasutan dan penyertaan daripada individu yang berasal dari kaum lain juga sangat-sangatlah dialu-alukan untuk memeriahkan lagi NRF ini. Pihak pengurusan NRF yakin dan percaya dengan adanya penyertaan keahlian daripada suku kaum selain kDM di Sabah ini akan menambahkan lagi semangat muhibah di kalangan masyarakat negeri di bawah bayu ini.

Semua ahli yang berdaftar juga adalah dinasihatkan agar menjaga keharmonian dan elakkan daripada menyentuh hal peribadi yang akan mengguris perasaan ahli lain.


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum