NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

RONALDO MEN GEL Losyen Besarkan Zakar |

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 RONALDO MEN GEL Losyen Besarkan Zakar | on Mon Aug 19, 2013 8:33 pm

bagusdanhebat


Senior NR Member
Senior NR Member
RONADO MEN GEL | BESAR | PANJANG | KERASIDAMAN SETIAP LELAKI ! ! !
BESAR | KERAS | PADAT | ROUND TWO







RAHSIA SAIZ ZAKAR MAT SALEH KINI DI DEPAN MATA ANDA. DAPATKAN SEBOTOL SEKARANG!

PRODUK: RONADO MEN GEL
FUNGSI: MEMBESAR DAN MEMANJANGKAN ZAKAR
HARGA (TERMASUK POS LAJU): RM100



KENALI RONADO MEN GEL

GEL PEMBESAR ZAKAR. Gel ini adalah jawapan bagi kenikmatan seks terbaik untuk lelaki sejati. Kandungan ekstrak herba gel akan menambah aliran darah ke zakar dan menjadikan tegangan lebih lama walaupun selepas klimak.

Penggunaan yang kerap akan merangsang aktiviti metabolisma dan menguatkan tisu-tisu disekeliling zakar. Hasilnya ialah penambahan saiz zakar.Produk Hebat. Formulasi Dari France. Pasti Berkesan.

FUNGSI RONADO MEN GEL

Membesarkan zakar agar lebih panjang dan padat
Memberi nikmat terbaik dalam hubungan seks
Ereksi lebih lama walaupun selepas klimak
Meningkatkan prestasi seksual
Memberikan Ereksi Berulang
Mengukuhkan saraf dan otot ereksi
Anti-bakteria
Membolehkan wanita untuk mencapai orgasme

CARA PENGGUNAAN

Sapu Gel & Urut di sekeliling zon sensitif zakar pada waktu pagi & petang selepas mandi. Tidak perlu bilas zakar selepas aplikasi. Tidak melekit atau berminyak. Gel akan menyerap terus ke kulit.

KANDUNGAN

Ekstrak Mentimun, Ekstrak Witch Hazel, Gliserin, Estrak Red Pueraria Mirifica, Propylene Gycol & Estrak Green Tea.

Berat: 50ml

TESTIMONI PENGGUNA

Selepas menggunakan selama sebulan 4 hari, saya terasa perubahan mendadak. kepala zakar mengembang lebih besar dari sebelum ni, bila time mengeras kepala zakar seperti cendawan. Bila masa beraksi memang tahan lama dari biasa. bayangkan wife bukan main seronok sekali. Kadang kadang bila menonton tv, tangan wife gatal gatal jer nak pegang zakar. Tempahan ke dua pasti akan dibuat sedikit masa lagi.

-Farid Ahmad,Sabak Bernam.

Lama juga saya fikir, macam mana zakar suami saya berubah ketara pembesarannya, sebelum ini bila bersama senang sahaja masuk, tapi sejak akhir akhir ni bukan main susah nak masukkan, bila saya tanya dia hanya tersenyum gelak gelak hinggalah saya terjumpa celah kain dalam almari produk ini. Sekarang ni, saya pula sanggup keluarkan duit untuk belikan untuk suami tercinta. Seronok sangat sebab bukan setakat besar tapi tahan lama.

-Adriana,Sepang

Tak nak cakap banyak, siapa tak try memang rugi, berbaloi dengan harga. Kalau tahu kehebatan produk ni dari dulu lagi dah beli. TQ bro.

CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540


Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:




MAYBANK
1642 8555 9999


CIMB
0116 0075164 527


PUBLIC BANK
4702 6594 35


BSN
0114 1290 0008 5491


BANK ISLAM
12092 02281 0552


RHB BANK
16202700084814


BANK RAKYAT
220806174867




* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee


* H/ Phone : 013-3066540


*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


* dan masa bank in. *


POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100

http://untuk-lelaki.webs.com/ronadomengel.htm

http://untuk-lelaki.webs.com/ronadomengel.htm

http://untuk-lelaki.webs.com/ronadomengel.htm

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum