NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

Stamina Gel - WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Stamina Gel - WWW.UBATTENAGABATIN.COM on Fri Mar 31, 2017 7:56 pm

untuklelakidotnet


Nunuk Ragang Consultant
Nunuk Ragang ConsultantStamina Gel merupakan produk terbaik untuk anda menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang
Stamina Gel (10ml) merupakan produk terbaik untuk anda menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang. Dengan formulasi 100% herba semulajadi tanpa bahan kimia Stamina Gel terbukti sebagai pilihan tepat untuk anda mendapatkan hasil menakjubkan seperti:

TAHAN LAMA di ranjang dan memberikan anda kawalan penuh!
MEMUASKAN pasangan anda, memberikannya orgasme berulang kali!
MEMBERIKAN anda kepuasan maksimum ketika ejakulasi!
MENINGKATKAN keseronokan hubungan seksual anda!

…DIJAMIN BERKESAN!!
Stamina Gel mengandungi adunan kombinasi herba terbaik yang digunakan untuk membantu anda tahan lebih lama dan memulihkan ejakulasi pramatang dengan berkesan.


Antara kelebihan utama yang terdapat pada Stamina Gel adalah:
Melambatkan ejakulasi
Membantu memberikan anda daya kawalan
Berkesan memulihkan ejakulasi pramatang
Memberikan anda kepuasan maksima ketika ejakulasi
100% selamat tanpa kesan sampingan
Produk herba semulajadi


(Stamina Gel Selamat Digunakan Dan Mengandungi 100% Bahan Semulajadi)
Anda tidak perlu risau dengan keselamatan produk Stamina Gel. Ianya di jamin selamat dan formulanya dikawal agar tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ianya di jamin 100% semulajadi dan tidak meninggalkan kesan sampingan kepada pengguna.


Cara Guna Stamina Gel
Picit sedikit gel ke jari anda. Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari. Biarkan sejam sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama isteri. Kesan gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.


Kami mengesyorkan anda menggunakan Stamina Gel selepas mandi petang. Biarkan gel tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas insyak baru dibilas dengan air. Kesan Stamina Gel mampu bertahan sehingga 9 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana Stamina Gel tidak memberbahayakan.


Perhatian! Jika anda pengguna Stamina Gel kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. Zakar setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun gel yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun gel untuk hari esok. Dan pastikan gel dibiarkan pada zakar sekurang-kurangnya 1 jam (lebih lama lebih baik).


Perbezaan Dengan Gel Tahan Lama Yang Lain
Botol Stamina Gel boleh diguna terus atau self-independent melalui “nozzle” tanpa rod besi. Botol Stamina Gel juga tidak mudah pecah. Kandungan Stamina Gel 10 ml iaitu lebih banyak dengan kesan yang lebih baik


RM60

CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALLBuat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867* Nama : Mohd NAzaruddeenhttp://www.ubattenagabatin.com/stamina-gelhttp://www.ubattenagabatin.com/stamina-gelhttp://www.ubattenagabatin.com/stamina-gel

View user profile http://untuklelaki.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum