NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

OPA Snow | Spray Sahaja | MembakarLemak | Cepat Dan Mudah | Sangat Dingin

Go down  Message [Page 1 of 1]

bagusdanhebat


Senior NR Member
Senior NR Member
OPA Snow | Spray Sahaja | MembakarLemak | Cepat Dan Mudah | Sangat Dingin
Produk pelansingan tubuh keluaran OPA Snow ini menghimpunkan ramuan semulajadi seperti Jojoba, Kopi Hijau dan Halia yang mengandungi pelbagai khasiat yang membantu pembakaran lemak di samping menghaluskan lagi kulit anda. Tiada lagi senaman yang meletihkan dan pil kurus yang berbahaya. Dengan semburan Slimming Foam OPA Snow,impian anda untuk memiliki tubuh yang langsing dan menawan satu kenyataan.

Khasiat

Membakar lemak dalam tubuh
Menganjalkan kulit
Melembapkan kulit
Mengurangkan berat badan dengan mudah
Mencegah kedutan dan garis-garis halus
Membentuk tubuh yang menawan

Kandungan

Air: Air berperanan memelihara kelembapan, membantu mengurangkan jerawat, melambatkan proses penuaan, serta menyerikan lagi kulit.

L-Carnitine: L-carnitine merupakan asid amino semulajadi yang sering terkandung dalam daging, produk tenusu, kekacang, sayuran serta bijiran dan berfungsi menukar lemak kepada tenaga. Ia mengandungi agen anti-oksidan serta mampu mengurangkan jisim lemak, meningkatkan jisim otot, dan mengurangkan keletihan.

Polypeptide: Bahan ini merupakan rangkaian linear tunggal asid amino yang menyumbang kepada kesihatan sistem saraf, struktur otot, pengeluaran hormon, organ-organ penting serta struktur sel.

Green Coffee Powder: Kopi hijau merupakan biji kopi yang belum dipanggang. Kajian pakar menyokong idea bahawa asid klorogenik dan asid caffeic dalam biji kopi hijau boleh mempunyai kesan yang baik pada penurunan berat badan berikutan perencatan asid lemak sintase, peningkatan dalam metabolisme serta pengoksidaan lemak dalam tubuh.

Carnitine Caffeine: Kajian pakar merumuskan bahawa kafein Carnitine mampu menggalakkan pengoksidaan lemak dalam tubuh serta meningkatkan daya ketahanan tubuh.

Hyaluronan: Asid Hyaluronan merupakan karbohidrat yang terdapat dalam tubuh manusia, juga boleh dihasilkan di dalam makmal. Selain melancarkan bahagian sendi dan otot dalam badan, Hyaluronan merupakan pelembap kulit yang baik, di samping membantu memelihara tisu kulit.

Jojoba Wax Peg-120 Esters: Ester Jojoba melalui proses penghidrogenan minyak Jojoba yang berfungsi untuk melembapkan kulit tubuh di samping membuang sel-sel kulit mati.

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil: Minyak Castor yang terhasil melalui proses hidrogenasi dengan minyak buah jarak ini berfungsi sebagai pengemulsi dan menggalakkan penghasilan buih serta mengurangkan risiko kulit kering.

Hydroxyethyl Cellulose: Sebatian ini merupakan ejen penebalan dan berfungsi sebagai gel. Ia juga menggalakkan penghasilan buih sabun.

Vanillyl Butyl Ether: Vanillyl Butyl Ether berfungsi sebagai agen pemanasan yang lebih ringan untuk produk penjagaan tubuh.

Pewangi: Slimming Foam Opa Snow mengandungi pewangi dari ekstrak bunga mawar yang mengharumkan.

Methyl Parahydroxybenzoate: Turut dipanggil methyl paraben, ia juga merupakan bahan pengawet yang berperanan untuk membasmi mikrobiotik.

Coenzyme Q10: Turut dikenali sebagai ubiquinone, ia merupakan sebatian yang hampir serupa dengan vitamin dan terkandung dalam tubuh manusia dan juga boleh dihasilkan dalam makmal. Coenzyme Q10 berfungsi sebagai antioksida yang berperanan mengurangkan kesan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya. Selain itu, ia juga berupaya menukar makanan kepada tenaga dalam badan.

SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKAN OPA SNOW?

- Mereka yang sudah cuba pelbagai supplement dan krim/losyen kurus tapi semuanya sia-sia.
- Mereka yang tidak suka bersenam dan berdiet, tetapi mahu menghilangan lemak dengan mudah.
- Mereka yang meragui produk menguruskan badan dan mahukan konsep yang lebih sihat.
- Mereka yang sentiasa sibuk dengan kerjaya. OPA SNOW boleh membakar lemak dengan mudah walaupun dengan memakai pakaian yang bergaya, boleh dibawa ke mana sahaja dan hasilnya anda akan mendapat bentuk badan yang langsing dan menawan!
- Mereka yang mempunyai berat badan berlebihan akibat tekanan kerja, gaya hidup yang tidak sihat, makan berlebihan serta berpenyakit (yang menghalang pengambilan suppliment kurus lain seperti sakit jantung, darah tinggi dan diabetes)
- Ibu dalam pantang selepas melahirkan anak. OPA SNOW akan menghilangkan selulit atau kesan kulit kendur/regangan serta menghilangkan lebihan lemak yang tidak diingini.
- Mereka yamg alami pertambahan berat badan apabila usia meningkat (30-40 tahun), disebabkan penurunan kadar metabolisma yang ketara. Kepada mereka yang mempunyai kesedaran yang tinggi, OPA SNOW boleh membantu membakar lemak di bahagian tertentu seterusnya dapat menjaga kesihatan yang baik.
Cara Penggunaan

Gunakan dua kali sehari, pada waktu siang dan sebelum tidur malam
Goncang sebelum menggunakan Slimming Foam
Pegang botol secara menegak dan sembur pada bahagian yang dikehendaki dengan jumlah yang mencukupi
Bersihkan bahagian tersebut selepas 3 hingga 5 minit bergantung kepada tempoh ia menyerap ke dalam kulit
Untuk kegunaan luaran sahaja. Hentikan penggunaan jika terdapat kesan kemerahan pada kulit yang rosak dan sensitif
Jauhkan dari kulit yang rosak, terbakar, ataupun mengalami kegatalan
Jauhkan dari mata. Jika terkena pada mata, basahkan mata dengan segera
Produk ini mudah terbakar. Jauhkan dari sumber api dan sinaran matahari
Jauhkan dari kanak-kanak
Simpan di tempat yang kering


RM89

CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:MAYBANK
5122 6806 0093

CIMB
7042765243

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867


* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

http://www.untuklelaki.com/opasnowspray.htm

http://www.untuklelaki.com/opasnowspray.htm

http://www.untuklelaki.com/opasnowspray.htm

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum