NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

versi baru Power Extender Alat Besar Dan Panjangkan Zakar

Go down  Message [Page 1 of 1]

bagusdanhebat


Senior NR Member
Senior NR Member


Power Extender merupakan alat yang digunakan untuk menjana sel-sel otot baru dalam zakar sekaligus membantu memanjangkan dan membesarkan zakar secara semulajadi. Ia mudah dan selamat untuk digunakan dan boleh digunakan pada bila-bila masa.

Cakera padat (CD) dan risalah berilustrasi disediakan bagi menunjukkan cara-cara penggunaan Power ExtenderKhasiat Power Extender


Penggunaan Power Extender adalah kaedah tanpa sebarang pembedahan yang berisiko tinggi untuk menambahkan panjang zakar anda sehingga 3-4 inci tambahan. Ianya secara purata mampu memberi hasil yang positif ini dalam masa 6 bulan sahaja. Anda mampu tambahkan saiz zakar anda dalam masa yang singkat tanpa sebarang kesakitan.
Konsepnya mudah sahaja iaitu Power Extender ini akan menambahkan bilangan sel pada zakar anda sekaligus akan menambahkan diameter dan kepanjangan zakar anda.
Dalam pada masa yang sama juga, lebar atau diameter zakar anda akan turut bertambah. Dengan Power Extender, pertambahan saiz adalah secara sekata. Panjang dan lebar akan bertambah secara serentak.
Mudah dipakai tanpa perlu melakukan sebarang senaman yang menyukarkan. Anda boleh lupakan segala Senaman Urut Batin la, Senaman Kegel la atau apa-apa jenis senaman yang buatkan anda pening kepala untuk melakukannya.
Penyelesai masalah zakar anda yang bengkok. Ia mampu membetulkan dan meluruskan kembali bentuk zakar anda agar bentuknya lebih sempurna. Setelah zakar anda kembali lurus, ini akan membuatkan isteri akan merasa lebih nikmat dan sedap ketika persetubuhan dilakukan bersamanya.
Membuatkan anda mampu bertahan lebih lama ketika di ranjang dan memberikan pengalaman hubungan intim yang lebih nikmat dan puas. Bukan sahaja diri anda malah pasangan anda turut akan lebih seronok dan kagum dengan saiz zakar anda yang besar dan panjang.
Mampu memperbaiki hubungan seksual anda yang semakin hambar. Jangan terkejut lepas anda gunakan Power Extender ini, isteri anda akan berkata kepada anda,"Ayang nak lagi Abang, please boleh tak". Kemudian dia turut akan berkata kepada anda,"Ayang rasa puas sangat Abang, thank you ye."
Hasil daripada penggunaan Power Extender ini ialah bersifat KEKAL. Anda hanya perlu gunakannya sekali, dan zakar anda tidak akan sesekali kembali kepada saiz zakar anda kecil dan pendek tu. Bukan seperti makan pil. Kalau makan pil belum tentu kesannya akan kekal selama-lamanya.
Amat mudah digunakan tanpa sebarang rasa sakit dan risiko.


Cara Penggunaan


Gunakan Power Extender selama 2 hingga 3 jam sehari atau mengikut kesesuaian.
Disarankan untuk berehat selama 10 minit setiap kali menggunakannya selama 2 jam.
Disyorkan untuk berdiri untuk seketika bagi melancarkan peredaran darah
Basuh Power Extender seminggu sekali


cara guna power extenderUsap dan tegangkan sedikit zakar anda.
Sambungkan pelapik zakar di bahagian atas teras Power Extender.
Masukkan zakar anda melalui lubang cincin pada teras Power Extender dan letakkan zakar anda di atas pelapik zakar.
Ketatkan set Power Extender untuk mendapatkan tekanan yang sesuai.
Masukkan tiub silikon melalui lubang pada pelapik zakar supaya dapat memegang kepala zakar dengan selamat. Pastikan anda sentiasa menekan spring bar.
Anda juga boleh mengawal dan menetapkan tekanan secara manual pada teras Power Extender.
Ketatkan tiub silickon mengikut kadar keselesaan anda. Jangan terlalu ketat dan jangan terlalu longgar.
Sisipkan tiub silickon berlebihan pada ruang yang disediakan di bawah pelapik zakar.RM200 POSLAJU PERCUMA


CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMSBuat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:MAYBANK

5122 6806 0093CIMB

7042765243PUBLIC BANK

4702 6594 35BSN

0114 1290 0008 5491BANK ISLAM

12092 02281 0552RHB BANK

16202700084814BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang* dan masa bank in. *

http://www.untuklelaki.com/powerextender2.htm

http://www.untuklelaki.com/powerextender2.htm

http://www.untuklelaki.com/powerextender2.htm

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum