NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

PL SuperGel - Untuk Tahan Lebih Lama PL Supergel

Go down  Message [Page 1 of 1]

bagusdanhebat


Senior NR Member
Senior NR Member


DIGUNAKAN KHAS UNTUK LELAKI TAHAN LAMA.

Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya!

Mahukah Anda:
Bertahan selama mana yang ANDA mahukan?
Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
Berakhir dengan orgasm terhebat anda. bila ANDA mahu?
Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?
Hasilnya segera dan anda tidak perlu:
Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda.
Memicit pipi punggung anda atau melakukan senaman.
Membeli buku, keset atau pita video yang tak berguna.
Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya.
TAHUKAH ANDA??
Buku untuk senaman, senaman pembesaran zakar, hypnosis, video, pita audio, kondom, alkohol, ubat…TIDAK BERKESAN. Kesemua itu tidak akan menyembuhkan masalah pancutan pramatang anda.

Malah tiada senaman dan teknik yang mampu menghalang pancutan pramatang anda. TIADA. Sesuatu orgasm itu adalah kompleks dan ia memerlukan satu produk yang mampu menghalang setiap satu sebab fizikal masalah pancutan pramatang.

Apakah 2 sebab utama berlakunya pancutan pramatang?.

Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.

Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.


Oleh itu apakah penyelesaiannya???

Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasm! Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pramatang.

P.Y SuperGel™ akan menenangkan sensitiviti melampau itu.
Ianya adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama! Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda— dengan usaha anda sendiri — yang akan bertahan seumur hidup anda..
Anda Pasti Berjaya


... Itulah Jaminan Kami!
Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah.
Apabila anda berjaya "mengawal pancutan sepenuhnya", Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.


KESANNYA SEGERA Anda akan mendapat kesan segera, bertahan lebih lama (bertahan sekurang - kurangnya lebih 10 minit pada malam pertama).
Kawalan sepenuhnya ialah apabila anda tidak lagi memerlukan sebarang produk. Anda akan bertahan selama mana yang anda mahukan dengan kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda.
.
• Tiada lagi pancutan mengejut
• Tiada lagi rasa malu
• Tiada lagi kekecewaan

Tanya diri anda sendiri 3 persoalan ini...
1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang ANDA mahu, dan menikmati, menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?

2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?

3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pramatang…UNTUK SELAMANYA?

Oleh itu dapatkan P.Y SuperGel™ sekarang juga. Anda akan melihat sendiri —TANPA RISIKO— Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks anda, dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.

Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. jika anda tidak berpuas hati, dan anda tidak dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda, kami akan memulangkan semula wang anda. Berikannya ketegangan paling keras dan paling lama yang pernah dia rasai!

P.Y SuperGel™ - Sebotol P.Y SuperGel™ biasanya akan bertahan selama 3 bulan atau lebih 80 pertemuan! "Kami menjaminkan kepuasan anda...Kami menjaminkan keseronokan anda"


Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.

Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal semua bahagian seksual anda — Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

Satu cara mudah dan selamat
untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya!


Rumusan 100% HerbaTiga Peraturan Cara Guna Dan Yang Mana Sesuai Dengan Anda.Cara 1:

Ambil 1 sukatan sapu urat bawah dagu dan takok sehingga kering. Tunggu 1/2 jam lagi lama lagi baik sebelum melakukan persetubuhan, ini adalah kegunaan biasa yang boleh tahan lama sedikit daripada tidak guna langsung.( tahan lama 30 - 45minit)

Cara 2 :

Ambil 2 sukatan sapu keseluruhan kepala zakar, urat bawah dagu, takok dan kepala sekali sehingga kering tunggu 1 jam lagi lama lagi baik. Ini dapat bertahan lebih lama lagi daripada kegunaan pertama. (tahan lama 1 jam-2 jam)

Cara 3:

Ambil 3 sukatan sapu keseluruhan kepada zakar biar kering (tunggu 2 jam) lepas itu ambil 2 sukatan sapu sekali lagi biar kering dan tunggu 1 jam setengah lagi lama lagi baik. Ini memang sukar untuk keluar mani, kalau basuh dengan sabun sekali pun memang sukar untuk keluar kerana kepala zakar anda sudah ada 2 lapisan Gel dan ianya boleh bertahan sehingga 2 hari.

PERHATIAN:

§ PL SUPERGEL™ tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kecuali anda akan terasa berangin pada zakar anda, ini adalah perkara biasa kerana salah satu kandungannya ialah daun pudina untuk membantu penyerapan ubat ke dalam kulit.

§ Selepas anda sapu dan menunggu selama 2 jam (lagi lama lagi baik), selama tempoh tersebut sekiranya anda ingin kencing anda boleh membasuh zakar tetapi hanya menggunakan air sahaja TANPA SABUN kerana sabun akan menghilangkan gel tersebut.

§ PL SUPERGEL™ ini juga mempunyai rasa pahit kerana ianya adalah berasaskan tumbuhan herba 100%. Oleh itu anda dinasihatkan supaya membasuh dahulu zakar dengan air biasa TANPA SABUN untuk menghilangkan rasa pahit itu.

FAQ

“Siapakah golongan yang sesuai menggunakan PL Supergel ini?”

Disyorkan hanya untuk lelaki/suami yang mempunyai zakar yang sihat/normal sahaja tetapi sering mengalami pancutan pramatang (PE) semasa mengadakan hubungan seks.

“Bagaimanakah ianya boleh dibandingkan dengan yang lain?”

Ianya hanya menggunakan bahan 100% semulajadi, malah anda boleh mendapatkan kebaikan lain di mana herba-herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda. Ianya SAMA SEKALI TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK.

“Bolehkan PL Supergel digunakan dengan kondom?”

Ya, PL Supergel adalah berasaskan air dan 100% herba dan boleh digunakan dengan kondom.

“Adakah ianya akan meninggalkan kesan berminyak?”

Tidak, PL Supergel adalah berasaskan air dan ianya direka khas untuk menyerap segala nutrien ke dalam kulit anda serta-merta.

“Adakah PL Supergel selamat digunakan untuk oral seks?”

Ya! PL Supergel adalah selamat untuk oral seks kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan @ pewangi. Ini menjadikan PL Supergel sebagai produk paling selamat dan efektif di pasaran sekarang ini. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba dan ianya hilang setelah dibasuh dengan air sahaja tanpa sabun.

“Bagaimanakah saya menggunakannya?”

Sapukan sedikit sahaja pada bahagian bawah kepala zakar anda di bahagian uratnya sehingga kering. Panduan secara detail disertakan dalam kotak.

“Adakah PL Supergel akan memburukkan lagi penyakit kelamin?”

PL Supergel tidak disyorkan untuk mereka yang mengalami Herpes Simplex Virus, apa-apa luka atau kulit terbakar pada zakar.

“Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil”

PL Supergel direka khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada bahan-bahannya akan meresap masuk ke kawasan tujuannya berbanding dengan pil yang hanya berfungsi 10-30%.

“Apakah yang ada di dalam PL Supergel”

PL Supergel adalah 100% berkesan, menggunakan herba-herba terpilih yang digunakan turun-temurun dan diadunkan sekali untuk memberikan kesan terhebat dan segera.

RM50

CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093CIMB

7042765243


PUBLIC BANK

4702 6594 35BSN

0114 1290 0008 5491


BANK ISLAM

12092 02281 0552


RHB BANK

16202700084814BANK RAKYAT

220806174867


* Nama : Mohd NAzaruddeen

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

http://www.untuklelakipower.com/plsupergel.htm

http://www.untuklelakipower.com/plsupergel.htm

http://www.untuklelakipower.com/plsupergel.htm

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum