NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

Orang Kaya Kaya Sudah mari..

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Orang Kaya Kaya Sudah mari.. on Fri Jun 20, 2008 1:14 am

korrud


New NR Members
New NR Members
Perasaan betul aku ni kan..opsss, saya ini biasa lah bah buat joke2 ini..harap2 forumer2 semua jgn ambil hati klu saya ada terkasar atau terkeras adanya.

Bah nama saya Korrud..kenapa nama saya korrud, pasal saya cukup suka sama bunyi korrud (guntur)..

Asal: Sabah juga tapi biasalah bah cari makan ini. mo tak mau pigi lah saya merantau di seberang sana..di sana.. disana..

Bagaimana terjumpa ini forum: Saya ikut Mr. Borneo yang hensom itu.

Pekerjaan: Psssttt.. endah bulih kasih tau.. nanti pulis tangkap kitaurang..pstt diam2 ahh!!

Aie bah..terlebih2 pula saya ini.

Bah itu saja lah serba sedikit pasal saya..

View user profile

2 Re: Orang Kaya Kaya Sudah mari.. on Fri Jun 20, 2008 2:19 am

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
korrud wrote:Perasaan betul aku ni kan..opsss, saya ini biasa lah bah buat joke2 ini..harap2 forumer2 semua jgn ambil hati klu saya ada terkasar atau terkeras adanya.

Bah nama saya Korrud..kenapa nama saya korrud, pasal saya cukup suka sama bunyi korrud (guntur)..

Asal: Sabah juga tapi biasalah bah cari makan ini. mo tak mau pigi lah saya merantau di seberang sana..di sana.. disana..

Bagaimana terjumpa ini forum: Saya ikut Mr. Borneo yang hensom itu.

Pekerjaan: Psssttt.. endah bulih kasih tau.. nanti pulis tangkap kitaurang..pstt diam2 ahh!!

Aie bah..terlebih2 pula saya ini.

Bah itu saja lah serba sedikit pasal saya..

Berjumpa lagi kita di sini korrud. Bah, selamat menyertai Laman Bestari dan harap korrud dapat aktif menyertai perbincangan yang terdapat di LB ini. Berilah tunjuk ajar mana-mana yang terkurang di sini. Laughing


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

3 Re: Orang Kaya Kaya Sudah mari.. on Mon Jun 23, 2008 6:56 pm

shalon6095


New NR Members
New NR Members
hai guntur, apa kbr ko? bagus la ko masuk sini. dpt juga ko ceta2 pengalaman ko mcm mana mahu kendali forum. Very Happy

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

4 Re: Orang Kaya Kaya Sudah mari.. on Thu Jun 26, 2008 4:22 pm

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
shalon6095 wrote:hai guntur, apa kbr ko? bagus la ko masuk sini. dpt juga ko ceta2 pengalaman ko mcm mana mahu kendali forum. Very Happy

Aduiinnna...teringat pula saya seorang mod di forum yang selalu saya sertai. Orang yang sama kah ini korrud? Laughing


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

5 Re: Orang Kaya Kaya Sudah mari.. on Wed Jul 02, 2008 12:01 pm

Admin


Admin
Admin
Wah, orang kaya sudah mari! Very Happy

View user profile http://nunukragang.forumotion.net

6 Re: Orang Kaya Kaya Sudah mari.. on Wed Jul 09, 2008 3:33 pm

korrud


New NR Members
New NR Members
Borneo wrote:
shalon6095 wrote:hai guntur, apa kbr ko? bagus la ko masuk sini. dpt juga ko ceta2 pengalaman ko mcm mana mahu kendali forum. Very Happy

Aduiinnna...teringat pula saya seorang mod di forum yang selalu saya sertai. Orang yang sama kah ini korrud? Laughing
Endak sama bah..dia lain saya lain..hihi..

View user profile

7 Re: Orang Kaya Kaya Sudah mari.. on Wed Jul 09, 2008 3:35 pm

korrud


New NR Members
New NR Members
shalon6095 wrote:hai guntur, apa kbr ko? bagus la ko masuk sini. dpt juga ko ceta2 pengalaman ko mcm mana mahu kendali forum. Very Happy
hihi..ko ni kasih malu sama saya saja lah Lon..Guntur yg satu itu memang pakar komputer..saya endak pakar hal tu..

View user profile

8 Re: Orang Kaya Kaya Sudah mari.. on Wed Jul 09, 2008 3:36 pm

korrud


New NR Members
New NR Members
Admin wrote:Wah, orang kaya sudah mari! Very Happy

Terima kasih Tuan Admin..wahh smart lah website ini..sejuk mata memandang!!

View user profile

9 Re: Orang Kaya Kaya Sudah mari.. on Thu Jul 31, 2008 1:43 am

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Selalilah kasi komen di sini korrud. Laughing


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum