NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

Masalah pendaftaran?

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Masalah pendaftaran? on Mon Jun 23, 2008 9:39 am

Borneo

Borneo
NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Jangan risau. Sekiranya anda menghadapi masalah mendaftar, anda boleh rujuk kepada tatacara mendaftar sebagai ahli forum ini di menu FAQ di property utama forum ini. Setelah anda bersetuju mengikuti degala syarat keahlian, anda seterusnya dinasihatkan log in ke e-mail yang anda masukkan semasa pendaftaran dan klik link yang diberikan dalam e-mail tersebut dan mula log in ke Laman Bestari apabila berjaya ke laman ini melalui link dari e-mail anda tersebut. Jika anda ingin menukarkan nick anda, anda boleh maklumkan kepada pihak pengurusan laman ini untuk perhatian supaya sebarang masalah boleh diselesaikan oleh pihak pengurusan.


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum