NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

Perfume Berhormon Pherolins Daya Tarikan Lelaki

Go down  Message [Page 1 of 1]

untuklelakidotnet


Nunuk Ragang Consultant
Nunuk Ragang Consultant
Ingin Memikat Lelaki? Gunakan... Kuasa Pherolins!!!Ingredients:sythesized & Optimized

Human Pheromones & Copulins

5mg of copulins

3mg of Estratetraenol

2mg of Androstenol

3mg of Androsterone

3mg of Androstadienone

Fragrance oile10ml 0.34 FL.OZ.

Roll on Roulette* Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.* Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.* Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan* Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.* Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.* Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.* Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!*Bila lelaki bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini.hemm..* DI-JAMIN BERKESAN.Sekarang telah ditemui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini sebenarnya dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.Apa itu Pherolins?

Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum.Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.Bagaimana Pheromones Memikat Perhatian Lelaki?

Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh. Bezanya di sini, Pherolins menggunakan pheromones yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas. Hasilnya, pheromones sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.Bagaimana Copulins Memikat Perhatian Lelaki?

Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.Tahukah Anda

Mungkin ada persamaan antara copulins yang terkandung didalam Pherolins ni dengan satu ritual masyarakat melayu yang di panggil 'nasi kangkang'.Di dalam sedar atau tidak,copulins asli dari manusia akan dihasilkan/dirembeskan oleh vagina wanita apabila ada rangsangan atau 'gangguan' padanya.Copulins yang dihasilkan akan dikesan oleh deria manusia khususnya lelaki.Ia berupaya untuk memanipulasikan keupayaan lelaki untuk membezakan daya tarikan pada wanita dari rupa paras,bentuk badan dan suaranya.Copulis juga berupaya mengawal satu pusat di otak lelaki dan membuatkannya mengikut dan tunduk kepada wanita tersebut.Ritual Nasi Kangkang-tak perlu saya jelaskan disini bagaimana caranya,mungkin anda semua sudah tahu.Prosesnya sama iaitu bahan yang jatuh ke dalam makanan bersama wap panas itu ialah copulins.bezanya ianya akan diberi makan pada si suami untuk menundukkannya.Perbuatan yang berdosa dan tak sepatutnya dilakukan.Manakala copulins di dalam Pherolins pula di perbuat secara saintifik dengan meniru komposisi asal copulins manusia dan tujuannya ialah untuk meningkat aura si pemakai pasa pandangan mata lelaki.Begitulah hebatnya penangan COPULINS.Makanya,gunakanlah ia dengan sebijak-bijaknya.

Perhatian: Pherolins bukanlah minyak pengasih yang berunsur perkara negatif.Ia di cipta secara saintifik untuk memikat pasangan berlainan jantina.Kesan keatas setiap individu adalah berbeza.Produk Pherolins di formula di USA.Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan.Gunakan produk ini untuk meningkatkan keterampilan diri anda.

HARGA : RM60

CARA PEMBELIAN: sms/CALL 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:

MAYBANK5122 6806 0093

CIMB0116 0075164 527

PUBLIC BANK4702 6594 35

BSN0114 1290 0008 5491BANK ISLAM12092 02281 0552

RHB BANK16202700084814

BANK RAKYAT220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang* dan masa bank in. *http://www.herbauntuklelaki.com/pherolins.htmhttp://www.herbauntuklelaki.com/pherolins.htmhttp://www.herbauntuklelaki.com/pherolins.htmBARANGAN WANITA : http://www.butikherba.com/index.php/kategori/kecantikanCERITA DEWASA : http://www.lelakiwanita.com

View user profile http://untuklelaki.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum