NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh?

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh? on Tue Aug 05, 2008 5:35 pm

karasumbang


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh?

View user profile

2 Re: Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh? on Thu Aug 07, 2008 2:34 am

korrud


New NR Members
New NR Members
saya rasa..kemenang akan berpihak kepadanya disebabkan beberapa isu yg mungkin boleh beliau manipulasi.

Off topik:

Karasumbang..kau ini saya tinguk selalu juga pigi sana SBF..kalau kau pigi sana kasih ingat lah bah kami kalau ada pos2 terbaru sini..so kami boleh datang dan berforum disini.

View user profile

3 Re: Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh? on Thu Aug 07, 2008 1:31 pm

karasumbang


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
korrud wrote:saya rasa..kemenang akan berpihak kepadanya disebabkan beberapa isu yg mungkin boleh beliau manipulasi.

Off topik:

Karasumbang..kau ini saya tinguk selalu juga pigi sana SBF..kalau kau pigi sana kasih ingat lah bah kami kalau ada pos2 terbaru sini..so kami boleh datang dan berforum disini.

Off topic: Ya kan. Soli kawan. Ada orang enda suka saya di sana bah. Tapi, jangan risau, saya ni flexible, mana-mana pun boleh masuk. Macam plastik man. Hehehe...

View user profile

4 Re: Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh? on Thu Aug 07, 2008 1:33 pm

karasumbang


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Saya juga fikir DSAI boleh menang seperti kemenangan yang diberikan kepada isterinya. Pengundi tetap sama. Kerajaan sekarang kena berusaha menangani masalah kenaikan harga barangan untuk mengambil hati rakyat. Masalah minyak juga patut ditangani.


_________________
...jan sirius bah...
View user profile

5 Re: Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh? on Thu Aug 07, 2008 8:04 pm

korrud


New NR Members
New NR Members
karasumbang wrote:
korrud wrote:saya rasa..kemenang akan berpihak kepadanya disebabkan beberapa isu yg mungkin boleh beliau manipulasi.

Off topik:

Karasumbang..kau ini saya tinguk selalu juga pigi sana SBF..kalau kau pigi sana kasih ingat lah bah kami kalau ada pos2 terbaru sini..so kami boleh datang dan berforum disini.

Off topic: Ya kan. Soli kawan. Ada orang enda suka saya di sana bah. Tapi, jangan risau, saya ni flexible, mana-mana pun boleh masuk. Macam plastik man. Hehehe...

off tupik:
adui nahhh..macam tidak siuk oo saya dengar macam itu..siapa bah itu urang..tapi saya rasa semua urang suka kau sana juga bah.. jgn fikir yg bukan2.

View user profile

6 Re: Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh? on Thu Aug 07, 2008 8:06 pm

korrud


New NR Members
New NR Members
karasumbang wrote:Saya juga fikir DSAI boleh menang seperti kemenangan yang diberikan kepada isterinya. Pengundi tetap sama. Kerajaan sekarang kena berusaha menangani masalah kenaikan harga barangan untuk mengambil hati rakyat. Masalah minyak juga patut ditangani.

Saya ini nda lah pandai sgt pasal pulitik ini KS, tapi saya rasalah sebelum hand over antara suami isteri ini..rakyat sebenarnya telah pun tau dan sedar lambat laun perkara ini akan terjadi, dan mungkin juga salah satu sebab PKR mendapat kemenangan besar dalam PRU12 lepas adalah di sebabkan perkara ini. Ertinya DSAI adalah pemimpin yg di tunggu2.

View user profile

7 Re: Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh? on Mon Aug 11, 2008 12:05 pm

sogokualalumpur


New NR Members
New NR Members
Harap jika DSAI menang, dia akan dapat membuat sesuatu yg boleh menolong mengurangkan bebanan rakyat terutamanya kenaikan harga minyak yg melampau dan menyusahkan rakyat.

View user profile

8 Re: Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh? on Thu Sep 04, 2008 2:41 am

korrud


New NR Members
New NR Members
Lama tidak kemari.. Ehem nah KS, apa saya cakap.. DSAI menang kan! Very Happy

View user profile

9 Re: Bolehkah DSAI menang di Permatang Pauh? on Thu Sep 04, 2008 12:29 pm

Admin


Admin
Admin
korrud wrote:Lama tidak kemari.. Ehem nah KS, apa saya cakap.. DSAI menang kan! Very Happy

Betul ramalan korrud tu. Laughing

View user profile http://nunukragang.forumotion.net

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum