NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

ROKOK HERBA RESDUNG

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 ROKOK HERBA RESDUNG on Sat Sep 27, 2014 1:10 pm

untuklelakidotnet


Nunuk Ragang Consultant
Nunuk Ragang Consultant
Product DescriptionKhasiat Rokok ResdungTanda-tanda resdung:Merasa gatal di kelopak mata dan disetiap kali bangun tidur mengeluarkan tahi mata kuning yang seakan-akan nanah.

Merasa gatal di bibir selepas memakan makanan tertentu (seperti durian, rambutan atau makanan laut)

Merasa gatal di bahagian lelangit terutamanya dibahagian celah gigi.

Sentiasa bersin yang menjerumuskan kepada keadaan susah untuk dikawal.

Batang hidung gatal seolah-olah ada ‘sesuatu’ yang sedang bersarang dengan kukuhnya di situ.

Tekak merasa sakit dan tajam terutama di waktu bersin.

Bahagian dalaman telinga merasa gatal dan adakalanya tersumbat.

Jerawat degil timbul yang boleh mengakibatkan parut hodoh dan merunsingkan.

Cara Penggunaan Rokok ResdungCuci muka anda sebelum rawatan dimulakan. Pastikan ruang rawatan tiada angin. Nyalakan corong resdung pada lilitan yang besar. Biarkan api menyala. Jangan padamkan api itu. Tunggu sehingga asap keluar pada corong lilitan kecil.

Mulakan rawatan dengan layor asap yang keluar pada bucu lilitan corong yang kecil pada bahagian dahi dari kanan ke kiri dan seterusnya keseluruhan dahi. Di ikuti pada hidung, pipi kiri & kanan, dagu dan keseluruhan muka. Dengan teknik yang sama seperti di dahi tadi.

Pada tempat yang bermasalah guna teknik bekam. Letak bucu corong yang kecil pada tempat bermasalah. Jangan angkat corong tersebut biarkan seketika. Letak bucu corong yang kecil pada tempat bermasalah. Jangan angkat corong tersebut biarkan seketika. Corong ini akan menyedut hama keluar dari kulit yang bermasalah.

Sekiranya asap tidak keluar. Ketuk sedikit corong yang kecil di bekas khas agar hama jatuh. Tunggu asap keluar, dan teruskan rawatan. Bila siap rawatan, cuci muka sekali lagi.

Kandungan Rokok Resdung: 5batang

HARGA : RM15

CARA PEMBELIAN : Masukkan Wang Ke Dalam Mana-mana Bank di Bawah Ini. Jika anda mempnyai akaun selain MAYBANK dan CIMB, boleh SMS/ WHATAPPS 018- 2073 484 ( Naz ) untuk akaun lain

MAYBANK5624 1450 3962CIMB8600 4719 03* Nama : NOTREXDAME ENTERPRISE

* H/ Phone : 018-2073484 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang* dan masa bank in. *http://lelakiwanita.com/index.php/x-rokok-resdunghttp://lelakiwanita.com/index.php/x-rokok-resdunghttp://lelakiwanita.com/index.php/x-rokok-resdung

View user profile http://untuklelaki.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum