NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

shalon6095 disini!!!

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 shalon6095 disini!!! on Wed Jun 04, 2008 10:15 am

shalon6095


New NR Members
New NR Members
Nama / Nickname:
shalon@shalon6095
Asal:
Kota Marudu
Bagaimana mengetahui Bestari?:
Tahu dari si Borneo Very Happy
Kepakaran:
Forex
Pekerjaan:
Tak boleh kasi tau

Salam kenal admin. Very Happy

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

2 Re: shalon6095 disini!!! on Wed Jun 04, 2008 5:28 pm

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
shalon6095 wrote:Nama / Nickname:
shalon@shalon6095
Asal:
Kota Marudu
Bagaimana mengetahui Bestari?:
Tahu dari si Borneo Very Happy
Kepakaran:
Forex
Pekerjaan:
Tak boleh kasi tau

Salam kenal admin. Very Happy

Bah, selamat datang shalon. Kita dua orang saja sini ni. Masih kosong bah ini rumah Bestari. Very Happy Walaumacamana pun, kita kasi rajin-rajin saja hantar pos sini ok.

View user profile

3 Re: shalon6095 disini!!! on Wed Jun 04, 2008 5:46 pm

shalon6095


New NR Members
New NR Members
Borneo wrote:
shalon6095 wrote:Nama / Nickname:
shalon@shalon6095
Asal:
Kota Marudu
Bagaimana mengetahui Bestari?:
Tahu dari si Borneo Very Happy
Kepakaran:
Forex
Pekerjaan:
Tak boleh kasi tau

Salam kenal admin. Very Happy

Bah, selamat datang shalon. Kita dua orang saja sini ni. Masih kosong bah ini rumah Bestari. Very Happy Walaumacamana pun, kita kasi rajin-rajin saja hantar pos sini ok.

ok ba kalau kau borneo... Very Happy Very Happy Very Happy

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

4 Re: shalon6095 disini!!! on Sun Jun 08, 2008 5:40 pm

shalon6095


New NR Members
New NR Members
borneo, lain da layout ko pakai ni utk forum ni... ni lagi bagus. Very Happy

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

5 Re: shalon6095 disini!!! on Tue Jun 10, 2008 5:10 am

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Ok kah ini masam shalon? Saya pun fikir ini masam lebih baik. Mata pun tidak sakit memandang. Cuma logo belum siap. Kalau shalon ada logo, upload saja di galeri kio. Nanti saya kasi tampal di atas.

View user profile

6 Re: shalon6095 disini!!! on Tue Jun 10, 2008 5:12 am

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Apa lagi topik yang mahu ditambah shalon? Very Happy

View user profile

7 Re: shalon6095 disini!!! on Mon Jun 23, 2008 6:53 pm

shalon6095


New NR Members
New NR Members
hallo borneo, sori la lama nda masuk sini forum. sibuk ba sia dgn keja luar sia. apa pun asal ada free time, sia akan masuk sini dan kongsi ceta-ceta ku... Very Happy

cantik layout ni borneo. biru, bagus.

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

8 Terbaru Dari Saya. on Sun Jun 29, 2008 12:48 pm

shalon6095


New NR Members
New NR Members

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

9 Re: shalon6095 disini!!! on Mon Sep 01, 2008 10:53 pm

shalon6095


New NR Members
New NR Members
bru hari ni dpt posting ooo, napa tu ya borneo? sblm ni dpt login tapi nda dpt posting. sy pikir kena ban.

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

10 Re: shalon6095 disini!!! on Tue Sep 02, 2008 4:44 pm

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Aaiikk...ya ke shalon? Saya tak perasan pula member lain enda boleh post. Sebab tulah pula saya tengok jarang post dari ahli dalam forum ni. Mungkin waktu tu maintenance sedang dibuat. Smile


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

11 Re: shalon6095 disini!!! on Fri Sep 05, 2008 9:07 pm

shalon6095


New NR Members
New NR Members
borneo... suda pinda nunukragang pula.. Very Happy

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

12 Re: shalon6095 disini!!! on Fri Sep 05, 2008 10:48 pm

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
shalon6095 wrote:borneo... suda pinda nunukragang pula.. Very Happy



Ya bah shalon. Saya fikir lebih baik kita spesifik saja kepada issue-issue kebajikan KDM bah shalon. Kalau bukan kita perjuangkan siapa lagi kan.


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

13 Re: shalon6095 disini!!! on Sat Sep 06, 2008 12:11 pm

shalon6095


New NR Members
New NR Members
Borneo wrote:
shalon6095 wrote:borneo... suda pinda nunukragang pula.. Very Happy



Ya bah shalon. Saya fikir lebih baik kita spesifik saja kepada issue-issue kebajikan KDM bah shalon. Kalau bukan kita perjuangkan siapa lagi kan.

ya ngam la tu... lagipun byk forum sekarang ba... jadi kita kena buat forum yg hanya memfokus kepada sesuatu isu atau topik yg khas ja. jadi bila org join forum, merek tahu apa yg mahu di ceta dlm forum tsbt krn dorg tahu apa tujuan sesuatu forum tu di buat.

apa pun bagus la ni nama dia nunuk ragang.

slmt maju jaya borneo, Very Happy

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

14 Re: shalon6095 disini!!! on Sun Sep 07, 2008 4:39 am

korrud


New NR Members
New NR Members
salah satu yg perlu di titik beratkan especially kaum KDM ini ialah bidang pertanian, ini kerana seperti yg kita sedia maklum, kebanyakan KDM masih duduk dikampung2 dan hulu2 jadi pertanian itu adalah sebahagian dari aktiviti tetap yg harus di tempuhi.

jadi saya cadangkan adanya ruangan pertanian dan ahli2 di galakan memberikan tips ttg penanaman tanaman, baja yg sesuai serta pemasarannya.

Selain itu isu kesihatan org KDM harus lah mendapat perhatian..kalau ada forumer2 yg tau pasal prosedur2 kemasukan ke hospital atau harga perubatan hospitl swasta dan sbginya..adalah bagus klu di kongsikan bersama.

View user profile

15 Re: shalon6095 disini!!! on Sun Sep 07, 2008 10:04 am

shalon6095


New NR Members
New NR Members
Terima kasih korrud, bagus idea ko tu. ba kita tunggu apa respon Tuan Admin. Very Happy

View user profile http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=193370

16 Re: shalon6095 disini!!! Today at 6:23 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum