NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

Siapa ahli NUNUK RAGANG?

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Siapa ahli NUNUK RAGANG? on Wed Sep 24, 2008 12:34 pm

karasumbang

karasumbang
NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Persoalan ini pastinya timbul semasa browsing laman ini namun janganlah anda risau kerana sesiapa pun boleh mendaftar dan menjadi ahli laman ini asalkan tujuan dan niat kita menyertai forum ini adalah baik.

Segalan perbincangan dan buah pendapat dalam forum ini adalah hasil pandangan dan post ahli-ahli dan kerana itu diminta semua ahli supaya sering hormat-menghormati antara satu dengan lain untuk mengelakkan salah faham timbul.

Pihak NUNUK RAGANG juga mengalu-alukan kehadiran ahli-ahli yang mahir tentang suku asal-usul NUNUK RAGANG ini dan juga yang ingin mendalami pengetahuan supaya sama-samalah hendaknya kita mendalami pengetahuan kita tentang hal ini.

View user profile

2 Re: Siapa ahli NUNUK RAGANG? on Tue Sep 30, 2008 9:50 am

Borneo

Borneo
NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Betul tu. Sesiapa pun boleh menjadi ahli forum NRF ini dan marilah kita semua bertukar-tukar pendapat dan pengetahuan tentang perkara yang berkaitan dalam laman ini supaya bertambah ilmu kita semua terutama yang berkaitan hal tempatan.


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum