NUNUK RAGANG, SABAH MALAYSIA ( RED BANYAN TREE )
Sokonglah laman web tempatan Sabah dengan cara mendaftar dan melibatkan diri dalam perbincangan forum Nunuk Ragang ini. Kalau bukan anda siapa lagi yang akan menyokong generasi kini? Bersama kita membina negeri Sabah yang maju dan makmur melalui perbincangan yang positif dan mudah-mudahan mampu meningkatkan minda generasi kini dan akan datang. Admin Nunuk Ragang

Kami adalah komuniti laman web yang prihatin terhadap perkembangan dan pembangunan minda rakyat Sabah secara positif demi generasi kini dan akan datang.


You are not connected. Please login or register

Bah ! Mana Mo Mula NI ....

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Bah ! Mana Mo Mula NI .... on Sun Jan 04, 2009 3:21 pm

frOst_und3rgrOuNd


New NR Members
New NR Members
Hm .. hai pa kabar korang suma ? What a Face
Sa sihat .. hahahaha .. sukuplah tu.
forum baru wooo ..... hehehehehe ...
sa member yang ke-26 .. YEAH !!!!

bah .. pa gia KDM ni ?

View user profile http://www.sabahforumer.com

2 Re: Bah ! Mana Mo Mula NI .... on Mon Jan 05, 2009 12:41 am

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
frOst_und3rgrOuNd wrote:Hm .. hai pa kabar korang suma ? What a Face
Sa sihat .. hahahaha .. sukuplah tu.
forum baru wooo ..... hehehehehe ...
sa member yang ke-26 .. YEAH !!!!

bah .. pa gia KDM ni ?
Hehehe...selamat datang frost. Di sini pun frost kejar saya ya Very Happy aduiii...enda boleh escapelah saya ni daripada encik frost ni...selamat datang ke NRF sekali lagi.
Ya bah, baru 26 member...banyak kan? Very Happy Tapi, jangan takajut tiba-tiba pula orang-orang dari planet Mars semua mendaftar di sini. clown


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

3 Re: Bah ! Mana Mo Mula NI .... on Mon Jan 05, 2009 12:42 am

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Nanti saya pun akan register di SFU frost tu. Jangan risau kio.


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

4 Re: Bah ! Mana Mo Mula NI .... on Mon Jan 05, 2009 8:27 am

frOst_und3rgrOuNd


New NR Members
New NR Members
hehehehe .. pigi ja korang register sana .. everyday, every hours, every minute , itu forum update ....
macam forum sa juga, kami lebih tumpukan untuk menarik sabahan malaysian asian People saja sebab selain dari itu ... banyak suka guna bahasa kasar .... not good for healthy bogia .... kekekeke ... planet dari mars ? wah.... ko import kah ? jan lupa kasi order untuk sa juga ok .. kekeke

View user profile http://www.sabahforumer.com

5 Re: Bah ! Mana Mo Mula NI .... on Thu Jan 15, 2009 12:38 pm

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
frOst_und3rgrOuNd wrote:hehehehe .. pigi ja korang register sana .. everyday, every hours, every minute , itu forum update ....
macam forum sa juga, kami lebih tumpukan untuk menarik sabahan malaysian asian People saja sebab selain dari itu ... banyak suka guna bahasa kasar .... not good for healthy bogia .... kekekeke ... planet dari mars ? wah.... ko import kah ? jan lupa kasi order untuk sa juga ok .. kekeke

Hehehe..gurau ja bah tu frost. Manalah kita boleh sampai di Mars kan. Di Malaysia ni hanya satu orang sahaja yang terpilih melawat angkasa lepas dan selepas tu harga minyak naik pula.


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

6 Re: Bah ! Mana Mo Mula NI .... on Mon Jan 19, 2009 9:59 am

akinabalu


New NR Members
New NR Members
frOst_und3rgrOuNd wrote:Hm .. hai pa kabar korang suma ? What a Face
Sa sihat .. hahahaha .. sukuplah tu.
forum baru wooo ..... hehehehehe ...
sa member yang ke-26 .. YEAH !!!!

bah .. pa gia KDM ni ?

KDM ialah KadazanDusunMurut. Ianya merujuk kepada sukukaum asal Sabah dan penyatuan kepada kaum Dusun, Kadazan dan Murut di Sabah.

View user profile http://sabah.forumotion.com/

7 Re: Bah ! Mana Mo Mula NI .... on Mon Mar 09, 2009 9:08 pm

Borneo


NunukRagang Moderators
NunukRagang Moderators
Borneo wrote:
frOst_und3rgrOuNd wrote:hehehehe .. pigi ja korang register sana .. everyday, every hours, every minute , itu forum update ....
macam forum sa juga, kami lebih tumpukan untuk menarik sabahan malaysian asian People saja sebab selain dari itu ... banyak suka guna bahasa kasar .... not good for healthy bogia .... kekekeke ... planet dari mars ? wah.... ko import kah ? jan lupa kasi order untuk sa juga ok .. kekeke

Hehehe..gurau ja bah tu frost. Manalah kita boleh sampai di Mars kan. Di Malaysia ni hanya satu orang sahaja yang terpilih melawat angkasa lepas dan selepas tu harga minyak naik pula.

Oh ya, walaupun nama forum ini berbunyi menjurus kpd KDM tetapi sesiapa pun dialu-alukan menyertai dan berkongsi pendapat dan ilmu di sini.


_________________
Atagak Boros Atagak Kalansanan
View user profile

8 Re: Bah ! Mana Mo Mula NI .... on Tue May 26, 2009 4:24 pm

frOst_und3rgrOuNd


New NR Members
New NR Members
Oh.oh.oh .. tq for the info Very Happy
Huh ... nasib baik forum sa uda sa kasi link ini forum ... klu tidak sa telupa suda dia punya link ...
anyway , gud job !

View user profile http://www.sabahforumer.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum